Jesse Koskinen (M.Sc.) projektipäälliköksiJesse Koskinen on nimitetty Realone Oy:n projektipäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.3.2021.


Jesse Koskisella on laaja kokemus asunto- ja kaavakehityksestä. Koskinen on toiminut aikaisemmin Fira Oy:ssä, jossa hän vastasi asuntohankkeiden tontinhankinnasta ja niihin liittyvistä kannattavuusanalyyseistä sekä kumppanineuvotteluista. Koulutukseltaan Koskinen on diplomi-insinööri. Koskinen tulee toimimaan vastaavana projektinvetäjänä ja vahvistamaan Realonen tiimiä erityisesti kiinteistökehityshankkeissa.


”Olen tyytyväinen, että saamme Jessen mukaan avustamaan asiakkaitamme heidän strategisissa kiinteistökehityshankkeissaan. Jessellä on vankka kokemus vastaavanlaisista kaavakehityshankkeista, joissa on mukana useita osapuolia ja missä pyritään saavuttamaan hankkeille asetetut taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteet. Toivotan Jessen lämpimästi tervetulleeksi osaksi Realonen tiimiä.”, sanoo toimitusjohtaja Jorma Sonninen, Realone Oy.


Lisätietoja: Jorma Sonninen, Realone Oy